האם יש שיניים באוטריוין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

02/01/2018 | 13:12 | מאת: אבו ע.

השאלה לגבי שינויי בנושחה של האוטריוין שהיא לפני שנתיים כי אני עם בעיות של אלירגיות וחסימות בדרקי הנשימה מלפני שנה בעבר השתמשתי באותריוין כש היא לי נזלת והטיפול בנזלת היא מהיר והחשוב שהבקבוק היא פעיל לתקופה ארוקה והאותריוין החדש שהתחלתי להשתמש בו מלפני שנה הוא נוסחה אחרת כי אחרי שאני משתמש בו שבוע או עשרה ימים הוא מתאדה והבקבוק מתרוקן לגמרי

שלום, לא ידוע לי אם יש שינוי בתכשיר יש להפנות שאלה זו לבית המרקחת. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים