ליחה עם דם !!!&:_:_#_#_=_=_=_

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

19/12/2017 | 09:57 | מאת: עומר

שלום לפני כשבוע צללתי והיה לי כאבים חזקים בסינוסים ,שיצאתי מהמים התחלתי לירוק ליחה עם דם , שזה לגיטימי כנראה התפוצץ נימים. כעבור כמה ימים זה עבר אבל אתמול ירקתי שוב ליחה עם דם והיום היה לי טיסה ובזמן הנחיתה התחלתי שוב לירוק הרבה ליחות עם דם.. זה הגיוני שזה עדיין קשור לצלילה ...כי עבר שבוע ו...

שלום לאחר שצללת והיו כאבים חזקים בסינוסים , התחלת לירוק ליחה עם דם , זה עבר אבל אתמול ירקת שוב ליחה עם דם ושוב יש הרבה ליחות עם דם.. כן זה יכול להיות גם אחרי שבוע עקב הברוטראומה של הצלילה אם זה ימשך עוד שבוע, כדאי לגשת לבדיקת א א גרון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים