נזלת אחורית גודש בפנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

07/12/2017 | 14:05 | מאת: יוסי

שלום רב אני אלרגי לדשא. מדוע קורה שיש נזלת אחורית או לחילופין גודש בפנים(סינוסיטיס) בעוד שבאף עצמו אין נזלת כלל? הייתי מצפה שתיהיה נזלת באף ובנוסף כל הדברים האחרים כגון נזלת אחורית וגודש בפנים. בנוסף כאשר יש נזלת אחורית לא מרגישים אותה . זה לא כמו נזלת באף שהסובל ממנה יודע שיש לו נזלת באף.

שלום , אתה אלרגי לדשא. נזלת אחורית ו גודש בפנים מופיעית עקב הפרשה וגודש בריריות האף והסינוסים. לעיתים זה מתבטא בהפרשה אחורית בנזופרינקס ללא נזלת קדמית. בכל מקרה אם זה מפריע ניתן לטפל באיפול אנטי אלרגי. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים