צינון שלא עובר ומחיצות האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

06/12/2017 | 10:52 | מאת: אושרת

שלום דוקטור, מזה קרוב לחודש מקוררת - שיעול לח בעיקר בלילות אך גם בימים, גרון מעט כואב ובעיקר נזלת שלא משתפרת - צהובה וצמיגית. אין לי חום. יש לי בעיה במחיצות האף - האם זה קשור? האם עלי ללכת להבדק או להניח לזה לעבור לבד? תודה רבה

שלום, קרוב לחודש את מקוררת עם שיעול בעיקר בלילות וגם בימים, גרון מעט כואב ובעיקר נזלת שלא משתפרת - צהובה וצמיגית. יש לך בעיה במחיצו האף - אף זה לא קשור במידה והנזלת והשיעול לא חולפים כדאי להיבדק אצל רופא א א גרון. לקבל תרופות להקלה ושיפור המצב. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים