תחושת הרדמות במצח כבר כמה ימים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

02/12/2017 | 21:29 | מאת: שאול

שלום דוקטור. לפני שבועיים בערך למשך יומיים בערך היה לי צינון מלווה בהרבה ליחה אשר עבר לאחר מספר ימים לפני שלושה ימים התחיל כאב באזור הגבה הימנית ומעליה אשר חלף אחרי כמה שעות אך לאחר כן התחילה תחושה של חלק מהמציאות רדום ואין תחושה בו. יש לציין שהמצב כך כבר כמה ימים ואין שיפור פשוט יש תחושה של חלק מהמצח רדום כמו אחרי הרדמה אצל רופא שיניים. מה יכולה להיות הבעיה?

02/12/2017 | 21:36 | מאת: שאול

יש לציין שהכאבים היו דומים.לכאב של סינוסיטיס שהתרכזו במצח ובגבה הימנית

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים