נזלת אחורית ליחה בגרון שלא משתפרת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

18/11/2017 | 12:07 | מאת: חני

מזה כחודשיים נזלת אחורית עם תחושה של ליחה תמידית בגרון. בבדיקה של רופאת אאג היא אמרה שיש לי מחיצה שסוטה לימין קונכיות תחתונות מוגדלות וש לי אודם ובצקת באריתנואידים. קבלתי אבאמיס שלא שפר בצורה משמעותית את הבעייה . וכמו כן גם הנקסיום לריפלוקס לשא עזר ואני עדיין צרודה עם כחכוח בגרון ונזלת אחורית. מה עושים?

שלום, מזה כחודשיים נזלת אחורית עם תחושה של ליחה תמידית בגרון. בבדיקה של רופאת אאג - מחיצה שסוטה לימין קונכיות תחתונות מוגדלות , אודם ובצקת באריתנואידים. אבאמיס לא שפר בצורה משמעותית את הבעייה . הנקסיום לריפלוקס לא עזר, עדיין צרודה עם כחכוח בגרון ונזלת אחורית. לגבי האף יש לשקול טיפול כירורגי. יתכן וצריך CT סינוסים לפני. לגבי הרפלוקס- יתכן צורך בעליית מינון בטיפול. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים