אנטיביוטיקה לדלקת גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

02/11/2017 | 07:05 | מאת: תמי

שלום, הביאו לי אנטיביוטיקה בשלישי שעבר בגלל סטרטופקוק. פן רפא שני כדורים פעמיים ביום עשרה ימים. הדלקת היתה לי גם בינואר האחרון.. לפעמים שכחתי לקחת את הכדורים ולכן אודה לעצתך מה לעשות: שלישי, רביעי- לקחתי. חמישי- לקחתי בוקר ופספסתי ערב. שישי, שבת, ראשון- לקחתי. שני, שלישי- שכחתי לקחת רביעי- לקחתי רק ערב חמישי (היום) זה היום ה 10 ולקחתי בבוקר. האם לדעתך האטיביוטיקה השפיעה? להפסיק לקחת היום? מבחינת תחושות- יש לי מעט כאבי ראש אבל אני יכולה לתפקד (שלישי שעבר לא תפקדתי מהמחלה). תודה

שלום, קבלת אנטיביוטיקה בגלל סטרטופקוק. הדלקת היתה גם בינואר האחרון. רצוי לקחת את הטיפול ברצף ולא לדלג. עם התאור הנ"ל האנטיביוטיקה השפיעה ונראה כי הבעיה תחלוף. במידה ויש בעיה צריך לבדוק שוב את הלוע. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים