כאבי לסת וסינוסים בפנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/10/2017 | 12:44 | מאת: רינת

כאבי לסת וסינוסים בפנים 17:57 10/10/2017 | מאת רינת שלום רב, אני בת 39. אציין כי אני בריאה ולא מעשנת. לאחרונה אני מצוננת וסובלת מכאבי אוזניים וסינוסים בכל הפנים. לאחרונה החלו כאבי לסת בשני הצדדים.וכאב מתחת לעין וכאבי ראש. האם זה מרמז על בעיות בסינוסים?סינוסיטיס גורם לכאבי לסתות?

שלום , את סובלת מכאבי אוזניים וסינוסים בכל הפנים. לאחרונה החלו כאבי לסת בשני הצדדים.וכאב מתחת לעין וכאבי ראש. זה אכן מרמז על בעיות בסינוסים סינוסיטיס גורמת לכאבי פנים ולסתות. מציע לפנות לרופא אף אוזן גרון בברכה

17/10/2017 | 12:41 | מאת: רינת

אגש לרופא. השאלה היא מה הוא הטיפול? האם יש צורך באנטיביוטיקה ?הרי מדובר בדלקת.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים