דיבור... עשה מאמץ בדיבור

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

09/10/2017 | 22:48 | מאת: אסד

שלום אני מזה חודשיים סובל מבעיה בדיבור..מתאמץ ..עשיתי צילום למערות הפנים אני עושה טיפול שיניים .(מצב מוזנח ביותר)..... קיבלתי פענוח של צילום רנטגן של הסינוסים: ניתן לראות נפיחות הרירית בסינוסים מקסילריים דו"צ, האם זו סיבה לבעיה שלי מה זה אומר? שרית.

שלום אתה חודשיים סובל מבעיה בדיבור פענוח של צילום רנטגן של הסינוסים: ניתן לראות נפיחות הרירית בסינוסים מקסילריים דו"צ, זו לא הסיבה לבעית קול- צרידות. יש לבדוק את מיתרי הקול. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים