שימוש במנורה כחולה - כל כמה כמה זמן ומשך הטיפול בכל פעם

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

08/10/2017 | 09:25 | מאת: אורית

אני כבר למעלה מ10 ימים עם צינון ושיעול (ללא חום), להרגשתי יש לי גודש במצח וחשבתי לטפל ולהקל ע"י מנורה כחולה. כל כמה שעות יש לבצע את הטיפול וכמה דקות יש לחמם עם מנורה כחולה. בתודה אורית

כבר למעלה מ10 ימים יש לך צינון ושיעול (ללא חום), להרגשתך יש לך גודש במצח וחשבת לטפל ולהקל ע"י מנורה כחולה. אין לי כל נסיון בטיפול בסינוסיטיס עם מנורה כחולה. בברכה

24/04/2018 | 15:17 | מאת: לי דווקא יש נסיון טוב

אינני רופא, וכל מה שאכתוב אינו המלצה רפואית לטיפול, אלא מה שידוע לי מנסיוני האישי ומקריאה אודות הנושא. יש לי מנורה כחולה מימי הסבתא, ויש לי ניסיון אישי טוב מאד בטיפול בסינוסיטיס בעזרתה. המנורה מפיקה אור כחול-סגול, שלמיטב ידיעתי הוא בטווח אורכי הגל שאינם מזיקים. יחד עם זאת, יש לעצום את העיניים בשעת הטיפול. להחזיק במרחק של 10-20 ס"מ מהמצח, כשהעיניים עצומות, למשך 2-4 דקות, מספר פעמים ביום. זה מחמם את הסינוסים, מייבש את מה שיש שם שגורם לדלקת, וייתכן שגם הורג חיידקים שנמצאים שם. לא לקרב יותר מדי למצח, כדי למנוע כוויה. מקווה שזה עוזר למישהו.

09/03/2018 | 00:36 | מאת: חגית

רציתי להתייחס לנושא מנורה כחולה.יד ברשותי מנורה כחולה(מלפני הרבה שנים). מאתמול כאב לי בגב הרגל, כך שבקוש יכולתי ללכת.לאחר מספר טיפולים במנורה הכחולה, חל שיפור משמעותי.כמעט אין כאבים.כמו שנכתב: לפעמים הטיפולים הישנים מועילים.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים