סטוטוקופוס ונשים תאילנד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

22/09/2017 | 05:48 | מאת: יעקב תאיילנד

פרו שלום רב בתי בת 22 בטיול בתאיילנד( עם עבר של חיידק סטווטקוס)לאחר אבעה ימים של כאבי גרון ונזלת פנתה לבית חולים לאחר הבדיקה ניתן לה rubafn 400 מל לשבועיים. במקביל יש לה פטריה בנרתיק שאגיסטן טבליה לא עזר, באותו מעמד הרופאה בדקה והחליטה לתת לה גם מוקסילין 500 גם לתקופה כזו. השאלה היא האם הרבאפן לא תופס על שני החיידקים ואפשר להמנע מהמוקסיפיין?

שלום, בתך בת 22 בטיול בתאיילנד. לאחר אבעה ימים של כאבי גרון ונזלת פנתה לבית חולים לאחר הבדיקה ניתן לה rubafn 400 מל לשבועיים. במקביל יש לה פטריה בנרתיק שאגיסטן טבליה לא עזר, באותו מעמד הרופאה בדקה והחליטה לתת לה גם מוקסילין 500 גם לתקופה כזו. האנטיביוטיקה לגרון לא תואמת את זו של הנרתיק השמות של האנטביוטיקות שציינת משובשות ולא ברור לי בדיוק מה הן בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים