בדיקת רופאה לכאבי גרון ושיעול מתמשך וחזק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

18/09/2017 | 03:52 | מאת: ליאן

פרופ/ שלום רב ותודה רבה מראש, ש לי שאלה אליך אולי קצת מוזרה קבל בהבנה. כבר יותר משבוע כואב לי מאד הגרון ובנוסף אני מאד משתעלת. הלכתי לבדיקת רופאה אך ורק כדי שתבדוק לי את הריאות שאין לי חלילה דלקת ריאות עקב זה שסבלתי בעבר כתוצאה משיעול. הרופאה שמה לי את כפות הידיים שלה בשני צידי הפנים שלי ואת כריות כף היד היה מונח על הגרון די בחוזקה. שיצאתי הרגשתי שהגרון יותר כואב כמו מחנק. השאלה שלי היא: מה זאת הבדיקה הזאת ? בחיים לא עשו לי את הבדיקה הזאת וזה נראה לי ממש מוזר והזוי. (שכחתי לשאול אותה) לכן שואלת אותך. תודה רבה רבה ושנה טובה ומבורכת, ליאן

שלום, כבר יותר משבוע כואב לך מאד הגרון ובנוסף אני מאד את משתעלת. הרופאה שמה לך את כפות הידיים שלה בשני צידי הפנים שלי ואת כריות כף היד היה מונח על הגרון די בחוזקה. שיצאת הרגשת שהגרון יותר כואב כמו מחנק. היא כנראה בדקה את הצוואר. אם לא מסתדר, ממליץ על בדיקת אף אוזן גרון מלאה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים