עזרה בפענוח סיטי פנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

08/08/2017 | 15:51 | מאת: אביעד

אשמח לשפוך קצת יותר אור על הפענוח בן 27 קשיי נשימה מאז שאני זוכר את עצמי הודגמו התעבותרירית פופוליפואידית בסינוסים מוקסילרים דוצ , בתאי אטמואיד דוצ התעבות רירית קלה בחלק בזאלי של סינוס פרונטלי מצד ימן שאר הסינוסים הודגמו עם אוורור שמור. מחיצת האף גרמית עם סטיה קלה שמאלה . התעבוץ רירית פוליפואידית בחלל האף דוצ . תפיחות רקמה לימפתית באזור נאזל - פרינקס ייתכן שמדובר במוקד שלישי . Omc הודגם פתנטי דוצ תודה מראש .

הודגמו התעבותרירית פופוליפואידית בסינוסים מוקסילרים דוצ , בתאי אטמואיד דוצ שלום, בCT: התעבות רירית קלה בחלק בזאלי של סינוס פרונטלי מצד ימן שאר הסינוסים הודגמו עם אוורור שמור. מחיצת האף גרמית עם סטיה קלה שמאלה . התעבות רירית פוליפואידית בחלל האף דוצ . תפיחות רקמה לימפתית באזור נאזו - פרינקס ייתכן שמדובר בשקד שלישי . Omc הודגם פתנטי דוצ נראה כי מדובר בעיבוי פוליפואידי בחלק ממערות האף- בצורה קלה, יתכן על רקע אלרגי ללא בדיקת הCT בעצמי קשה לתת תשובה מציע כי תפנה עם הצילום לרופא המפנה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים