מרחיבי נחיריים לקונכיות מוגדלות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

16/07/2017 | 19:18 | מאת: ישראל

שלום אני סובל מקשיי נשימה אפית, בעיקר בשכיבה בלילה. יש לי סטיית מחיצה, וכן הקונכיות מתנפחות יותר בשכיבה. כרגע אני נמנע מניתוח, כי הבנתי שזה לא הכרח יעזור, ולקונכיות יש נטיה לחזור לסורן, ואולי גם למחיצה. שימוש באוטריווין הורס לי את הריריות (מניסיון) אני משתמש בספריי אבאמיס, שקצת מקל, אבל אני נאלץ לפעמים לחטוא שוב באוטריווין בשביל להיות מסוגל להירדם. העניין הוא שגם האבאמיס מייבש לי מאוד את הריריות, ואני מרגיש יובש וצריבה. אלו פתרונות יש חוץ מאשר ניתוח? והאם "מרחיבי נחיריים" (יש כל מיני סוגים שמתלבשים על/בתוך האף) יעילים למקרה כזה? והאם הם יכולים להזיק? והאם יש לכם ניסיון באם ואיך מתרגלים לזה? (בכ"ז משהו זר באף שמפעיל לחץ) תודה רבה

שלום יש לך קשיי נשימה אפית, בעיקר בשכיבה בלילה. יש לך סטיית מחיצה, וכן הקונכיות מתנפחות יותר בשכיבה. שימוש באוטריווין מזיק. ספריי אבאמיס, קצת מקל, ומייבש לך את הריריות. כדי לראות מה מתאים לך פרט לניתוח כמובן צריך לבדוק את האף. יש התקנים אך לא מתאים לכל מקרה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים