תחליף לאבמיס?פתרונות אחרים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

15/07/2017 | 17:37 | מאת: ליאור

שלום,אני משתמש באבמיס חצי שנה זה מאוד עוזר לזה שהאף סתום . לפי המומחה אף אוזן גרון זה כתוצאה מאלרגיה . אני מבין שזה מכיל סטרואידים ולכן אני מחפש תחליף לאבמיס ומשהו שיפתור את האף הסתום . אז מה אפשר לעשות?

שלום, אתה משתמש באבמיס חצי שנה וזה מאוד עוזר לזה שהאף סתום . זה אכן תכשיר המכיל סטרואידים. תכשירים ללא סטרואידים: תרסיס רינולסט, סטרימר. אבמיס הינו תכשיר בטוח בהשפעה מקומית ללא ספיגה סיסטמית משמעותית. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים