יי השתנו ואני מרגיש חסר אונים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

10/07/2017 | 22:11 | מאת: בני

מה לעעשות בנדון אני בובל מליחה מזה כחצי שנה האיתי אצל רפא א.א.ג בדק עם הסיב האופטי ואמר שיש ליחה נתן לי תכשיר התזה לאף נתן לי אמפרודקס עשיתי משטח גרון עשיתי בדיקת אלרגיה הכל תקין אין לי צרבות פשוט ליחה לבנה דביקה חיי נהרסו וטין אני יודע עוד למי לפנות לקחתי את כל תרופות נסבתא שיש כלום לא עוזר אשתי וילדי פשוו נמאס להם לשמוע אותי צכחכח בגרון ויורק או בולע את הרוק מה עושים נמאס לי אני בדכאון מהנושא

שלום, אתה סובל מליחה מזה כחצי שנה . רופא א.א.ג בדק עם הסיב האופטי ואמר שיש ליחה ונתן תכשיר התזה לאף. נתן אומפרדקס. בדיקת אלרגיה תקינה ואין צרבות. מומלץ גם לבדוק את הסינוסים אם מקור הליחה לא מהסינוסים. בברכה

25/07/2017 | 13:42 | מאת: בני ליחה

פרט כאן את שאלתך למומחה תודה על התשובה עשיתי סיטי לסינוסים והכל תקין עשיתי בדיקת אלרגיה והכל תקין אך הליחה פשוט לא עוזבת

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים