חוסר אוורור סינוס ותאי מאיוסט בבן שנה ותשע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

26/06/2017 | 06:47 | מאת: מיקי

שלום רב, בני בן שנה ותשע עבר לפני כשבוע וחצי MRI מח בשאלת מאקרוצפליה וחשד להדרוצפלוס. הכל בנושא המח יצא תקין אך היה כתוב כך: "חוסר אוורור בסינוס המקסילרי מימין ובתאים המסטודיאליים.. הMRI בוצע לאחר שלבני היה מחלת חום חודש ובשניידר לא מצאו את המקור לחום ורק לאחר אשפז של 4 ימים עם אנטיביוטיקה (לאחר אירועי חום חוזרים בחודש אחד) הופסק החום.. באופן כרוני מלידה לבני יש נוזלים באוזניים וסבל בעבר מדלקות שפסקו. מה שמדאיג אותי הוא וריד כחול בגשר האף שבולט מאוד שבא והולך ורציתי לדעת גם אם יש קשר ולצערי הייתי כבר אצל מומחה לפני חצי שנה ציינתי לו שתמיד היו לו נוזלים וירידת שמיעה קלה והוא רק אמר שלא צריך ניתוח ולא התרשם... אשמח לדעת לאיזה סוג מומחה אאג והאם כולם אמורים לטפל בסינוסים או שזה אאג ספציפיים לסינוסים יותר? תודה- רבה על תשומת לבך להודעה ארוכה זו בברכה , מיקי

שלום, בנך בן שנה ותשע עבר MRI מח בשאלת מאקרוצפליה וחשד להדרוצפלוס. הכל במח יצא תקין אך היה כתוב כך: "חוסר אוורור בסינוס המקסילרי מימין ובתאים המסטודיאליים.. הMRI בוצע לאחר מחלת חום חודש . באופן כרוני מלידה יש לו נוזלים באוזניים וסבל בעבר מדלקות שפסקו. וריד כחול בגשר האף שבולט מאוד שבא והולך - איןקשר לאזנים . מומחה אאג מתאים הוא העוסק בילדים נראה כי הממצאים בצילום קשורים לדלקות האזנים החוזרות ויש להראות את הצילום לרופא א א גרון בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים