כאבים מעל העין מספר שנים לאחר דלקת בסינוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

21/06/2017 | 18:00 | מאת: ויקי

שלום רב. לפני מספר שנים התגלתה אצלי דלקת בסינוס מעל העין. היות והעין הייתה מעורבת בסיפור אושפזתי לקבלת אנטיביוטיקה לוריד. כעת לאחר כ-3 שנים התחלתי להגיש פתאום לחץ דומה למה שהיה מעל העין (כאב קל בנקישה) האף שלי סתום כבר שנים (לא אובחנה בעיה) עם נזלת. וכעת התחיל לי שיעול כבד בלילה וזאת לאחר שאני צרודה/בלי קול כבר שבוע. יומיים כאבים מציקים גם באוזן באותו הצד של הסינוס. לא ידוע לי אם יש קשר בין הדברים שציינתי.מה מומלץ לעשות? האם יש קשר בין כל הדברים שציינתי?

שלום, לפני מספר שנים הייתה לך דלקת בסינוס מעל העין. אושפזת לקבלת אנטיביוטיקה לוריד. כעת לאחר כ-3 שנים יש פתאום לחץ דומה למה שהיה מעל העין . מומלץ לפנות למומחה אף אוזן גרון לבדיקה אם אין מעורבות סינוסים ודלקת בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים