סינוסיטיס שלא חולף הרבה זמן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

21/06/2017 | 14:13 | מאת: ברק

שלום אני בן 27 סובל שנים מהסינוסים לפני כחודש + התחיל לי סינוסיטיס הרופא נתן לי אנטיביוטיקה ושלח אותי לצילום רנטגן והפנייה לרופא א.א.ג הרופא אבחן דלקת ונתן לי גם אנטיביוטיקה נוסידקס ותרסיס אבל עדיין אני מרגיש כאבים באזור העיניים למעלה אשמח לשמוע חוות דעת מה ניתן לעשות עם זה כמו כן אני לא בטוח שזה קשור אבל יש כאבים שבאים והולכים בבית שחי שמאל רציתי לדעת אם זה קשור לסינוסיטיס או לתחום אחר תודה רבה

שלום , אני בן 27 סובל שנים מהסינוסים קבלת אנטיביוטיקה עקס סינוסיטיס. רופא א.א.ג אבחן דלקת ונתן אנטיביוטיקה נוסידקס ותרסיס אבל עדיין יש לך כאבים באזור העיניים למעלה כאבים בבית שחי שמאל לא קשורים לסינוסים אם הסינוסיטיס נמשכת יש לפנות לא א גרון לשקול טיפול אחר\ אנטיביוטיקה אחרת בבעיה בברכה בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים