איבוד חוש ריח וטעם, נטיפוט וסחרחורות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

07/06/2017 | 09:27 | מאת: נטיפוט וסחרחורות

שלום, אני בת 31, לא סובלת מבעיות מיוחדות בסינוסים. בשבוע וחצי אחרונים נעלם לי חוש הריח והטעם לחלוטין. לאחרונה התחלתי להשתמש בנטיפוט בתקווה שזה יעזור, וזה אכן עזר במעט אבל מאז אני סובלת מסחרחורת. האם הסחרחורות הן כתוצאה מהשימוש בנטיפוט? אודה לתשובה.

שלום, בשבוע וחצי אחרונים נעלם לך חוש הריח והטעם לחלוטין. לאחרונה התחלת להשתמש בנטיפוט בתקווה שזה יעזור, וזה אכן עזר במעט, אבל מאז את חשה סחרחורת. לא נראה לי כי הסחרחורות הן כתוצאה מהשימוש בנטיפוט. צריך לברר את הבעיה באף ולגשת לרופא א א גרון לבדיקה. צריך לבדוק מדוע אבדת את חוש הריח וכן לבדוק את תחושת הסחרחורת שיתכן ואינה קשורה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים