שבוע עם רעש צורם באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

02/06/2017 | 15:54 | מאת: מישהי

שלום רב אני בת 46 מזה שבוע ישנם רעשים ביום יום שהפכו להיות לרעשים נורא צורמים באוזן שמאל יש לציין שהיא לא כואבת למשל זרם של מים במקלחת או בשטיפת כלים צורם מאודדדד ציפצוף של רכב שחוזר רוורס צורם נורא מכונת כביסה צורמת מאוד ועוד כמה דברים שבער כלל לא הפריעו לא יודעת אם יש קשר או לא אבל יש לי כבר שבועיים כאביי ראש ובחילות מה עליי לעשות ומה פשר התופעה??? תודה מראש

שלום, לאחרונה, יש לך ישנם רעשים ביום יום שהפכו להיות לרעשים נורא צורמים באוזן שמאל יש לך כבר שבועיים כאביי ראש ובחילות. יש צורך בבדיקת א א גרון בהקדם וגם בדיקת שמיעה לראות שאין ירידת שמיעה פתואמית הגורמת לתופעות אלו וצריך לטפל. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים