נזלת אחורית בעיות באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

06/05/2017 | 05:35 | מאת: יונית

שלום בת 27 בגיל 22 ובמשך 3 שנים סבלתי מדימומים בנחיר אחד, דימומים מסיביים שהובילו אף לטמפון באף באחת מהפעמים. בעיקר זה קרה בחילופי עונות. נאמר כי הרירית בנחיר פגועה ודקה ולכן זה קורה. בשנים האחרונות ללא דימומים שכאלה. אולם בשנתיים- שלוש האחרונות הופיעה בעיה אחרת, אני סובלת מנזלת אחורית שעליי לכייח אותה במשך היום ומאוד מציקה, יש תחושה שמדובר בעיקר בנחיר השמאלי, אותו נחיר שנג לדמם. בשבוע האחרון יש רגישות ותחושה לא נעימה בלחי מתחת לעין, גם בצד שמאל, מין תחושת גודש. נוסף לכל הנל אני משתמשת בטיפות אף שנים כתוצאה מהתמכרות אליהם ככל הנראה. צילום מערות פנים בוצע לפני מס שנים והראה מלאות בסינוסים. באמאראי מוח שבוצע מסיבה אחרת נכתב כי ישנה סטיית מחיצה. אמנם אני סובלת מבעיות אפיות שנים, אך הנזלת האחרוית והכאבים שנוספו בלחי הפכו להיות מדאיגים ואני חוששת. אני יודעת שעליי לעבור בדיקת סיב אופטי לאף אך בגלל חשש מהבדיקה דחיתי אותה שוב ושוב. לאור האמור לעיל מה דעתך על כיוון הבעיה? האם יש סיבה לחשוש? אין מנוס מבדיקת סיב אופטי? תודה

06/05/2017 | 07:34 | מאת: יונית

עוד פרט שאוכל לציין זה גם שבניקוי אוזניים במקל באוזן שמאל תמיד יש רגישות כאילו שאני מנקה אותה אני ממש נוגעת בגרון ויש תחושה לא נעימה בעוד באוזן ימין אין תחושה כזו בכלל. כך שכל הבעיות מסתכמות אצלי באף אוזן גרון של צד שמאל

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים