סינוסיטים עם כאבי ראש חזקים וחום

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

23/04/2017 | 21:56 | מאת: מריה

שלום רציתי לשאול לפני חמישה ימים גילו לי סינןסיטים ולקחתי אנטביוטיקה ואתמול התחילו לי כאבי ראש חזקים וחום והחליפו לי אנטביוטיקה השאלה שלי אם כדאי לי לפנות לבית חולים כבר מחר לעשות בדיקות מקיפות או שזה משהו שהוא קורה ונורמאלי בסינוסיטים

שלום, הייתה לך סינוסיטים ולקחת אנטביוטיקה . שוב התחילו כאבי ראש חזקים וחום והחליפו את האנטביוטיקה. אם הבעיה נמשכת יש לשקול בדיקת אף אוזן גרון ואולי צילום. השאלה אם הגבת טוב לאנטיביוטיקה או שהבעיה נמשכת. אם המצב לא השתפר יש לפנות בהקדם לבדיקה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים