התייעצות לגבי דם בליחה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

02/04/2017 | 15:18 | מאת: ולד

שלום רב , אני בן 31 בריא בדרך כלל, לא נוטל תרופות , הפסקתי לעשן לפני כי חודשים, לפני חודש היה לי כאב גרון , ו מיד אחרי זה התחיל להופיע סימני דם בליחה בעיקר בבוקר אחרי שינה , זה קורה פעם פעמיים ביום , היתי אצל רופא א.א.ג. נאמר שאין שום דבר חריג , אך זה נמשך

שלום רב , הפסקת לעשן ולפני חודש היה לך כאב גרון , ומיד אחר כך התחילו להופיע סימני דם בליחה בעיקר בבוקר אחרי שינה , זה קורה פעם פעמיים ביום. רופא א.א.ג. אמר שאין שום דבר חריג , אך זה נמשך. כדאי לבדוק אצל רופא שיניים אם אין מקור לדימום בחמיכיים ואם נמשך בדיקת א א גרון נוספת עם סיב אופטי. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים