תרסיס אבמיס תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

26/03/2017 | 11:27 | מאת: מירב רוזנטל

הבן שלי בן שנתיים וחודש קיבל מרופא תרסיס אבאמיס עקב גודש כרוני באף. לאחר 3 פעמים הופיעה התנפחות בפנים וכן מעט אודם. על הפנים היו סימני עקיצה אבל הוא מעולם לא התנפח מעקיצות לכן זה נראה לי מוזר ואני חושבת שהנפיחות מהתרסיס. מה עושים במקרה זה? תודה

שלום, הבן שלך בן שנתיים וחודש קיבל מרופא תרסיס אבאמיס עקב גודש כרוני באף. לאחר 3 פעמים הופיעה התנפחות בפנים וכן מעט אודם. על הפנים היו סימני עקיצה אבל הוא מעולם לא התנפח מעקיצות. ממליץ לגשת לרופא שנתן את התרופה להערכה. אם יהיה ספק ניתן להתיעץ עם א א גרון. בד"כ אבמיס לא גורם לנפיחות בפנים. כדאי לבדוק בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים