בעית שמיעה באוזניים ירידה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

19/03/2017 | 14:06 | מאת: אליאב

שלום דוקטור אני רוצה לדעת מה לעשות אני עברתי שתי בדיקות שמיעה אחת בעבודה ואחת פרטית ובשתיהם יצא שיש לי בעיה בשמיעה ובנוסף יש לי גם טינטון בשתי האוזניים שלחו אותי לבדיקת bera ובבדיקה יצא שהכל בסדר זה לא הגיוני רציתי לדעת מה אפשר לעשות ?? האם בדיקת bera היא אמינה ?? האם יש עוד בדיקה שאני יכול לבקש לעשות ?? כי זה לא הגיוני ששתי בדיקות יצאו לא טובות ובבארה יצא שהכל בסדר תודה מראש אליאב.

שלום, עברת שתי בדיקות שמיעה אחת בעבודה ואחת פרטית ובשתיהם יצא שיש בעיה בשמיעה ובנוסף יש לך גם טינטון בשתי האוזניים. שלחו לבדיקת bera ובבדיקה יצא שהכל בסדר. האם בדיקת bera היא בדיקה אמינה . BERA לא בודקת מה שבדיקת שמיעה רגילה בודקת. תפנה לרופא א א גרון שלך והוא יסביר לך את ההבדלים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים