נזלת תקועה בין האף לגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

13/03/2017 | 09:47 | מאת: רון

שלום, יש משהו שקורה לי לעיתים די רחוקות נדמה לי אבל הוא מציק, וכבר כמעט יום שלם הוא מציק לי ועדיין לא עבר. אני מדבר על נזלת שבתחושה שלי היא נמצאת בין האף לגרון, אי אפשר להוציא אותה לא מפה ולא מפה. האם יש דרך לשחרר את זה? תודה רבה

שלום, יש לך נזלת שבתחושה היא נמצאת בין האף לגרון, אי אפשר להוציא אותה לא מפה ולא מפה. יש לבדוק את המעבר אצל א א גרון אפשר לתת שטיפות טובות לאיזור וכן חומרים מפרקי ליחה בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים