סינוסיטיס שטופל וחזר לבקר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

28/02/2017 | 11:56 | מאת: טין

שלום רב, לפני כשלושה שבועות התחיל לי צינון קשה שהתפתח לסינוסיטיס כואב וקשה ביותר, טופלתי באוגמנטין 875 במשך שבוע ונראה שעבר. היו כמה ימים של רוגע וכעת חזרו הכאבים האופיינים דווקא בצד השני של הפנים (לחץ בלחי, בשיניים וקצת בגלגל העין) אך ללא צינון כלל (האף פתוח לגמרי). האם ייתכן שישנה סתימה? מה עושים במצב כזה? אני ממש מעדיפה להמנע מצילום שכן זה כרוך בקרינה. תודה

שלום , לפני כשלושה שבועות התחיל צינון קשה שהתפתח לסינוסיטיס כואב וקשה ביותר, טופלת באוגמנטין 875 במשך שבוע ונראה שעבר. היו כמה ימים של רוגע וכעת חזרו הכאבים האופיינים דווקא בצד השני של הפנים אך האף פתוח לגמרי. כן, ייתכן שישנה סתימה וסינוסיטיס . יש מקום לבדיקהחוזרת ואולי צילום אם לא יהיה ממש ברור. לשקול טופול אנטיביוטי לפי הממצאים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים