כאב באזור האך ואז מתחילים כאבי הראש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

11/02/2017 | 00:26 | מאת: מיקל

אני סובל מכאבים חזקים באזור האף שנתיים וזה גרם ללחץ דם גבוה וכאבים עזים בראש ומאז סבלתי מבעית טחורים לא יודע אם יש קשר למרות שהבנתי שיש 4 מקומות של סינוסים בגוף ואחד מהם פה הטבעת אז יכול להיות שיש קשר אני מרגיש כאב בתוך האף במיוחד בצד ימין ואז מתחיל כאב הראש החזק ולחץ הדם נהיה גבוה עדיין אנני יודע מה הפתרון לזה אך אני עושה כל מה שאפשר על מינת להקל על עצמי מתחיל מאנטביטיקה ואז תרסיס סטרונאז ותרסיס אוטריווין ומשככי כאבים ועדיין זה לא הולך ואם נעלם זה חוזר אחרי כמה חודשים והאוזן הימנית שלי לא סובלים הרבה רעשים

שלום, יש לך כאבים חזקים באזור האף שנתיים . יש לך לחץ דם גבוה וכאבים עזים בראש, טחורים. אין קשר בין טחורים לסינוסים. קבלת תרסיס סטרונאז ותרסיס אוטריווין ומשככי כאבים ועדיין זה נמשך. במידה וממשיך יש לעבור בדיקת א א גרון מקיפה כולל בדיקת סינוסים ואף ואולי הדמייה. על פי הבדיקה ניתן יהיה לדעת במה לעזור בברכה

15/02/2017 | 00:26 | מאת: ..

עשיתי צילום פנים וסיטי ראש ועברתי. בדיקה אצל רופא אאג והוא אומר לי אין כלום הכל תקין מה זה יכול להיות האם זהלחץ דם האם האנשים שסובלים מלחץ דם מרגיש את זה באף ואז בראש אין לי מושג מה לעשות

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים