כאבים לאחר פעילות ספורט מואצת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

02/02/2017 | 08:56 | מאת: עשירה

שלום, מזה חצי שנה אני סובלת מצמרמורות עד כאב בשניים עליונות מצד ימין, וזאת רק לאחר פעילות ספורט (רכיבת אופניים) הכאב חולף אחרי מס שעות. ביקרתי אצל רופא השיניים הוא עשה לי צילומים ובדיקות נוספות של רגישות לקור ועוד... בבדיקה הכול תקין אך אני ממשיכה לסבול. בפורום של פה ולסת שייכו את הבעייה לא.א.ג שקשור לסינוסים? האם התופעה מוכרת ידועה בבקשה זקוקה לעזרה

שלום, מזה חצי שנה את סובלת מצמרמורות עד כאב בשניים עליונות מצד ימין, זאת רק לאחר פעילות ספורט (רכיבת אופניים) הכאב חולף אחרי מס שעות. רופא השיניים בבדיקה - הכול תקין . על מנת לדעת אם זה קשור לסינוסים יש לעבור בדיקת אף אוזן וגרון וכן בדיקת הדמייה. יתכן ויש לך נקודת רגישות לקור בפנים \שיניים\סינוס, בזמן מאמץ, צריך לבדוק. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים