תיקון לאחר ניתוח כושל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

26/01/2017 | 21:05 | מאת: שגית

שלום דוקטור, לפני כ-20 שנה עברתי ניתוח באף. לאחרונה הייתי אצל א.א.ג עם תוצאות סיטי מכיוון שאני תתרנית כבר שנים רבות. הרופא איבחן קונכיה מוגדלת וסינוס בצד אחד ומחיצה עקומה. אך הוא שם לב שהסחוס בחלק הקדמי של האף לא קיים ואמר שכנראה במהלך הניתוח הוציאו אותו לפי השיטה שעבדו פעם. לכן הוא אמר שזה סיכון לנתח אותי שמא יהיה נקב במחיצה. האם יש תקנה ע"י ניתוח? שמעתי שיש מושג של השתלת סחוס... האם זה הפתרון? ובמידה וכן, האם אפשר יהיה לשלב ניתוח אסטתי? אודה לתשובתך. תודה מראש

שלום , לפני כ-20 שנה עברת ניתוח באף. את תתרנית כבר שנים רבות. הרופא איבחן קונכיה מוגדלת וסינוס בצד אחד ומחיצה עקומה. בכל ניתוח חוזר במחיצה קיים סיכון מסויים לנקב במחיצה. יש מושג של השתלת סחוס... הבאת חלק סחוס ממקום אחר במחיצה . בעיקרון אפשר יהיה לשלב ניתוח אסטתי , כמובן שצריך לבדוק לגופו של עניין בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים