אף קפוא מזה כשבועיים שלושה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

22/01/2017 | 20:03 | מאת: שקד

שלום לפרופ' מזה כשבועיים שלושה החל משעות הצהריים האף שלי "קפוא". תופעה שלא קרתה לי מעולם. רופא המשפחה לא יכול להסביר את התופעה ותור לרופא א.א.ג יש לי רק ב-8.2. אשמח אם תוכל לפתור לי את "התעלומה" מכיוון שזה ממש פוגע באיכות החיים שלי. בתודה מראש שקד

שלום מזה כשבועיים שלושה האף שלך "קפוא". תופעה שלא הייתה בעבר. רופא המשפחה לא יכול להסביר את התופעה . ראשית תחמם את האף כדי שיהיה לך יותר נעים שנית יש להיוועך עם ראומטולוג- יתכן בעיה ראומטולוגית. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים