צריבה חזקה בגרון עקב שימוש באוטריוין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

18/01/2017 | 01:29 | מאת: רובי

שלום שמי רובי ובימים האחרונים הייתי מצונן אז רכשתי בקופת חולים אוטריוין קומפליט ומאז השימוש יש לי צריבה מאוד חזקה בגרון תחושה של דלקת בגרון שאינני יכול לדבר או לבלוע כבר יומיים שלא משתפר מה עושים ?

שלום, היית מצונן אז לקחת אוטריוין קומפליט ומאז השימוש יש לך צריבה מאוד חזקה בגרון תחושה של דלקת בגרון . הולכים לבדיקת א א גרון ומפסיקים את התרופה. יתכן וגרמה לך לתגובה של רגישות יתר ניתן גם לשטוף את האף ולגרגר עם מי מלח. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים