חסרה לי גלולה בחבילה

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

01/10/2013 | 19:35 | מאת: אנונימית

שלום , אני משתמשת בגלולות חברת פליים אני כבר בחפיסה השלישית שלי וחסרה לי גלולה אחת בסוף ונשאר לי 7 גלולות וה8 חסרה לי , ואין תור השבוע אצל הגינקולוגית ואין לי עוד מרשם .. הגלולה האחרונה משמעותית ? אפשר לוותר עליה? זה יפגע באחוזי הצלחה של הגלולה ? וחשוב לציין שהחבילה עם 21 גלולות לא 28 ! בבקשה תענו מהר ותודה מראש !!

03/10/2013 | 18:54 | מאת: ד"ר אנה פדואה

הי אנונימית, אל דאגה! לא משנה בכלל אם את לוקחת 21 או 20 ימים גלולות. מה שחשוב על מנת שתשמר היעילות הוא שההפסקה תהיה 7 ימים ולא יותר. סיימי את החפישה "המקוצרת" שלך עם 20 הכדורים, תעשי הפסקה של 7 ימים, ביום ה 8 תתחילי חפישה חדשה, כך תהיהי מוגנת באופן מלא לארך כל התקופה.

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות