תוצאות של משטח וגינאלי

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

16/08/2013 | 15:07 | מאת: בת 17

בבקשה חייבת עזרה! לפני כשנה שכבתי עם חבר שלי בפעם הראשונה ולא היו כל בעיות. היום אני עם בחור אחר, והגענו למצב זה, אך במשך כל האקט כאב לי כאב צורב ושורף בפות. הלכתי לרופא והוא עשה לי משטח וגינאלי. הוא אמר לי להתחיל בתזונה של וסטיבוליטיס (מנסה מאוד). לאחר כיום הופיעו לי צריבות במתן שתן וזה כך כבר שלושה ימים, אין לי למי לפנות כי להורים אסור לדעת מהחיים הפרטיים במין. הנה התוצאות של המשטח, מה אפשר להגיד לגביהן והאם זה חמור: epithelial cells - בודדים fungus - candida negative WBCs - בודדים trichomonas - לא נמצאו gram stain - transitional phase. gram stain suggests transitional [hase between normal vaginal flora and bacterial vaginosis. repeat if symbols worsen.

22/08/2013 | 06:50 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב, עלייך לפנות עם התוצאות אל הרופא שבדק אותך. יתכן וימליץ לחזור על הבדיקה ולהתחיל טיפול. עלייך לקחת אחריות על מעשים. כלומר, קיום יחסי מין חושף את בני הזוג לזהומים ולדלקות באזור אברי המין ובמידת הצורך יש לפנות לבדיקה רפואית ולטיפול חוזר עד חלוף התסמינים.

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות