קרי לילה לבני בן 14 וחצי

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

31/07/2013 | 02:35 | מאת: אברהם

שלום..בני בן ה14 וחצי מקבל קרי לילה ברוב הלילות..מה זה אומר???את יכולה להסביר לי בבקשה??אני ימשיך ויאמר כמו שבני סיפר לי..הוא חולם על בחורה בחלום..שהוא מתקרב אלייה בחלום ומנשק אותה,ועוד כמה סיפורים דומים שקרו לו בלילות אחרים..ושהוא מגיע לנגיעה מינית או קרוב לזה,פתאום יוצאים לו שלוש שפריצים של השפכה למרות שהוא מנסה להתנגד לזה!זה קורה לבד..הדבר הזה גורם לו להרבה חוסר נעימות וישר אחרי זה הוא נכנס להתקלח או שהוא ישר קם בגלל זה או מתעורר בגלל זה..זה מאוד מפריע לו!האם תוכלי להסביר לי במה מדובר?האם זה אומר שאיבר מינו הולך לגדול??אני אמשיך ואציין..שהשפכות אלה באמצע החלומות ניהיו לו כבר לפני משנה ויותר!לפעמים הוא מקבל את זה הרבה(כמעט כל לילה,לילה לא, לילה כן)או שזה פתאום עובר לו והוא לא משפיך כבר איזה חודשיים בלילה!!אבל אז זה פתאום חוזר לו והוא משפיך הרבה בלילות!אני אחזור על עצמי ויאמר שהוא ממש לא רוצה שזה יקרה לו כי זה לא נעים להתלכך ולהרגיש רטוב בתחתונים!אני יחזור על עצמי שזה גם קורה לו בשלוש השפרצות..!והוא מנסה להתנגד לזה אבל זה עדיין יוצא..מתי זה יעבור לו והוא יפסיק לקבל את זה??אולי זה בגלל שלפעמים יש לו התגרות מינית רבה מבחורות או משיחות איתם??אנא ממך,הסבירי לי מה זה אומר!!שאני יבין יותר במה מדובר,כדי שאני אוכל להסביר לילד שלי מה קורה!הוא לא מבין למה הוא לא מפסיק לחלום על חלומות שהוא מוציא זרע בהם??תודה רבה!אברהם!!!

17/08/2013 | 16:55 | מאת: דר רחמיאל

שלום רב, זהו פורום נערות. הפורום שאתה מחפש הוא פורום מתבגרים. אולם אשמח לענות שבנך עובר תהליך התבגרות מינית נורמלי . לא נראה שמדובר בהפרעה הורמונאלית כי אם בתהליך תקין אולם יש ו קושי כמו להרבה בני נוער בגילו להתמודד עם התהליך. אתה יכול לפנות לשם הסבר מפורט ופגישה עם רופא הילדים, עם רופא מומחה ברפואת מתבגרים או לפנות להדרכת הורים ןהדרכת נוער. בברכה דר' מריאנה רחמיאל

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות