מחזור

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

24/07/2013 | 20:41 | מאת: דניאל

מה אני יכולה לעשות כדי ללכת לבריכה או לים או לפארק מים שאני במחזור?

01/08/2013 | 20:50 | מאת: ד"ר אנה פדואה

דניאל היקרה, לא כתבת בת כמה את את, אבל העצם זה לא ממש משנה...מותר לנערה בתולה להשתמש בטמפונים בכל גיל, אין סיבה לפחד. טמפון לא יכול לגרום נזק כל עוד דואגים להחליף/להוציא אותו כעבור שעות ספורות. את יכולה לרכוש טמפונים מיני, אני ממליצה להתחיל בטמפון עם מוליך. חברת playtex מייצרת טמפונים עם מוליך נח וחלק במיוחד. אפשר לבקש הדרכה מאחות/חברה/בת משפחה בוגרת או מרופאת נשים במרפאת נערות באזור המגורים שלך. אפשר גם להתמודד לבד תוך קריאת ההנחיות בדף שמתלווה לחבילת הטמפונים. המחסום הוא לא גופני אלא פסיכולוגי בלבד! בהצלחה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות