חשש להריון , דחוף !

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

22/07/2013 | 01:07 | מאת: דנה

אני לוקחת גלולות כבר כמה חודשים (מינס) ובחודשיים האחרונים יש לי דימום כהה, סמיך ועם ריח רע בערך ביום ה17-19 של הגלולות בנוסף למחזור החודשי בימים של הגלולות הלבנות. האם יכול להיות שאני בהריון? ואם לא, אז למה זה קורה?

30/07/2013 | 23:42 | מאת: ר

לדנה שלום רב, לא נראה שאת בהריון. אבל עלייך לפנות לבדיקת רופא הנשים המטפל בך בכדי לבדוק האם אי סדירות בלבד של התגבה ההורמונאלית לגלולת ומצב זמני או שיש צורך להחליפן.

30/07/2013 | 23:43 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

לדנה שלום רב, לא נראה שאת בהריון. אבל עלייך לפנות לבדיקת רופא הנשים המטפל בך בכדי לבדוק האם אי סדירות בלבד של התגבה ההורמונאלית לגלולת ומצב זמני או שיש צורך להחליפן.

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות