פירסינג בטבור

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

16/07/2013 | 00:59 | מאת: אביב

ביתי בת ה-13 רוצה לעשות פירסינג בטבור. מבחינתינו זה בסדר בתנאי שאין סיכון מלבד סיכון זיהום רגיל שיכול להיווצר כתוצאה מכל ניקוב לא סטרילי בגוף. השאלה היא אם אכן אין סיכון משמעותי? אודה לתשובה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, מדובר בפעולה שהסיכון בה הוא זיהום מקומי שלעיתים הזהום הוא ממושך אם לא מטופל כראוי. בתלות במיקום בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות