בבקשה לענות בהודעה פרטית

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

08/07/2013 | 16:47 | מאת: תולי

בתי בת 8 מצאתי מכתב שכתבה לילד בן גילה "אני מאוהבת בך אני רוצה שתבוא נתחבק ונתנשק" הילדה נמצאת בבית ילדים בקיבוץ לצערי בבית מקביל יש ילדים בגילאי כיתות ג' -ו' זה גורם להם להיחשף כנראה להתנהגות מסוג זה מה עליי לעשות? מה להגיד לילדה ? באיזה מלל? זה מאוד דחוף תודה

15/07/2013 | 01:06 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב, שאלתך מאוד חשובה אולם אני אנו צוות של אנדוקרינולוגית ילדים וגניקולוגית נערות ושאלתך אמורה להיענות על ידי פסיכולוג ילדים או יועצת התנהגותית או עובדת סוציאלית של ילדים. לא מדובר בשאלה הורמונאלית ולא מדובר במצב של תחלואנ כלשהי, כי כי אם בשאלה של דור שמקדים את עצמו מבחינת חשיפה תרבותית וזו שאלה יותר התנהגותית. צר לי שאין לי הכלים לענות לך בצורה מקצועית

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות