מניעת מחזור

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

06/07/2013 | 17:41 | מאת: מומו

שלום רב ביתי בת 10 עם לקות התפתחותית שאינה יכולה לעזור לעצמה ואף אינה מסוגלת להבין התפתחות מינית בקרוב על פי סימני התפתחות חיצונית הינה צפויה לקבל מחזור.איך אפשר לעזור לה ולמי עלי לפנות בכדיי למנוע קבלת מחזור.תודה

15/07/2013 | 01:04 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב, לפי תאור שאת מציינת אכן יש מקום לשקול התערבות לשם עצירת תהליך ההתגרות המינת בכדי לאפשר לביתך להתמודד עם המצב. מומלץ לפנות בהקדם לאנדוקרינולוג/ית ילדים בכדי לשקול התערבות לעצירת מועד הדימום, כמובן בתלות בממצא הבדיקה.

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות