עזרה

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

30/04/2013 | 11:04 | מאת: סבטה

שלום סליחה מראש על שאלה עברתי שמישהו פגע בי פגיעה מינית והרבה זמן לא מפסיק הדם יש משהו שיכולה לעשות בעצמי לעזור? מעדיפה לא ללכת לרופא תודה

30/04/2013 | 23:43 | מאת: ד"ר אנה פדואה

שלום סבטה אני מצטערת לשמוע על מה שקרה לך, לצערינו את לא לבד ופגיעה מינית קורית ב 1 מתוך 4 נשים. אם את מדממת חזק לדעתי כדאי שתגשי לבדיקה. אולי יקל עלייך לגשת לרופאה ולא לרופא? את יכולה לקבל המלצות וליווי במרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית, טלפון 1202, תמיד יש שם מענה. מתנדבת תוכל ללוות אותך לבדיקה ולתמוך בך על פי הצרכים שלם. תהיה חזקה תרגישי טוב ואל תשארי לבד עם הטראומה כי את לא! בהצלחה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות