עישון סמים עוצר גובה של נער?

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

19/04/2013 | 18:04 | מאת: מייק מיל

שלום לרופאה, אני בן 16 ואני מעשן מדי פעם סמים כגון:היידרו,חשיש אני שואל האם עישון סמים זה יכול לעצור את הגובה?

29/04/2013 | 23:18 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

למייק שלום רב, עישון סמים במהלך גיל ההתבגרות יכול להשפיע על התאבון, על קצב הלב, על תבנית השינה . תאבון, תזונה, קצב לב ושינה ותבניתה משפיעים על הגדילה ועל ההתבגרות המינית. לכן באופן עקיף יכולה בהחלט להיות לכך השפעה. למרות שאין מחקר ישיר בנושא. עישון סמים אינו מומלץ במהלך גיל ההתבגרות. וככל הנראה מזיק. בברכה, בברכה,

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות