קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

29/03/2013 | 19:46 | מאת: מור

קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ובאותו יום הוא ניסה כמה פעמים להכניס וכל פעם ירד לי קצת דם וזה כאב לי , בסופו של דבר הוא הכניס עד הסוף ולי זה הרגיש מוזר וממש לא נעים , יום למחרת באנו לקיים שוב והוא הכניס קצת וכבר כאב לי כמו בהתחלה , מזה אומר ? נקרע לי הקרום או לא ? הקרום שלי אולי גמיש? או שהוא נקרע ופשוט צריך להרחיב אותו כמה פעמים

07/04/2013 | 11:36 | מאת: ד"ר אנה פדואה

שלום מור, אם הוא הצליח לחדור מעבר ל 2 ס"מ מפתח השפתיים זה אומר שקרום הבתולין שלך נקרא ואין איתו שום בעיה. כאשר קרום הבתולין נקרא יש למעשה פצע פתוח שמתרפא תוך כמה ימים, לכן הגיוני מאוד שכאב לך אם ניסית שוב מיד למחרת. מכיוון שפחדת מהכאב שחווית בפעם הראשונה, יתכן שהיית מכווצת (יש שריר שמקיף את הנרתיק ואם הוא מכווץ זה מקטין את הפתח ויוצר כאב בחדירה) וזה החמרי את הכאב. לא פלא שהרגשת מוזר כאשר הוא חדר בפעם הראשונה- לא חווית חדירה מעולם לפני כן ובשילוב עם הכאב ואי הודאות מן הסתם לא הצלחת להנות. קחי את העניין הזה בסבלנות ותני לזה זמן. תלמדי להנות גם מסקס עם חדירה, אבל זה לוקח זמן! לא לדלג על משחק מקדים, זה החלק המהותי בהנאה שלך ממין כרגע. ההנעה מחדירה תבוא בהמשך. בהצלחה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות