הפרשה לבנה

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

19/03/2013 | 21:55 | מאת: מתבגרת 18

שלום, שמתי לב לפני בערך חודש שיש לי יותר מידי הפרשות מהנרתיק, זה הציק לי , והלכתי לגניקולוג. חשוב לציין שחוץ מההפרשות הלבנות שהיו סמיכות/חלביות כאלה לא היה שום דבר אחר, לא גירד לי ולא צרב ולא כלום, לכן לא חשבתי שמדובר בפטרייה .. אז הלכתי להיבדק והרופא אמר שזה פטרייה ושזה לא חייב לגרד ונתן לי מרשם לאגיסטן ועוד כדור שלוקחים דרך הפה. עשיתי כדבריו ובנוסף תוך כדי התחלתי לקחת ננוביוטיקה , מין פנינים כאלה שאמורות להחזיר את החיידקים הטובים לסביבה הנרתיקית. בכל מקרה, אחרי כל התהליך של שימוש בטבליות לנרתיק והכדור והפנינים האלה , שכולם אמורים לסייע לפטרייה להעלם, עדיין יש לי את ההפרשות האלה בנרתיק, זה לא מגרד ואני לא מרגישה את זה , רק רואים את זה על התחתונים וגם הסתכלתי דרך מראה קטנה ורואים שיש בפנים כמות גדולה של ההפרשה הזאת .. זה לא נעלם, אני אלך לגניקולוג שלי שוב, אבל אני רוצה ביינתים איזושהי דעה.. מה זה יכול להיות ?

26/03/2013 | 21:09 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב, עלייך אכן לפנות לבדיקה חוזרת על ידי רופא נשים. מומלץ גם לבצע בדיקת דם לסוכר קיימים מצביםשהם עמידים ויש צורך בטיפול נוסף. בברכה,

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות