כאבי מחזור

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

17/02/2013 | 23:35 | מאת: אריאל

אני בת 15 וסובלת מכאבים נוראיים שאני במחזור שאני לא יכולה לשרוד בלי משככי כאבים .. אני רוצה לדעת אם יש פתרון אחר לזה כי אני לא רוצה לקחת משככי כאבים עד שכבר לא יהיה לי מחזור . המליצו לי על גלולות וגם אם זה יעזור זה משנה אם אני בתולה או לא כדי לבדוק אם אני צריכה גלולות?

21/02/2013 | 23:53 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

לאריאל שלו רב, אין שום סיבה שתסבלי כל כך במהלך ימי המחזור. ישנן מספר דרכים כגון גלולות, נוגדי דלקת לפני תחילת המחזור ועוד דרכים. אני מציעה שתפני לרופאת נשים, בעיקר למתמחה בנערות לשם מציאת הפתרון המתאים לך. את יכולה לפנות למרפאת נערות במרכז הרפואי אסף הרופא בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות