בן 16 אם בעיות זיקפה

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

29/12/2012 | 21:51 | מאת: בן16 חיפה1

שלום אני בן 16 אם אבר של הלקואוליסת ואני מעשן קמה שנים רציתי לדאת אם זה קשור מה אפשר להסות איך לתפל בזה ואם זה רק אני ביגלל האבר שלי או שזה קורה הרבה

02/01/2013 | 19:09 | מאת: ד"ר אנה פדואה

שלום, אנחנו לא הכתובת המתאימה ביותר לענות לך, כדאי לך לפנות לאורולוג או לסקסולוג על מנת לברר את הבעיה שלך. אם האלקוהוליזם הינו סיפור עבר, רב הסיכויים שאין קשר. הפרעות בזיקפה קורות בכל גיל ובכל גיל יש מקום לבירור וטיפול. אני מבינה שאתה גר בחיפה- בבי"ח רמב"ם במרפאות החוץ יש מרפאה סקסולוגית מצויינת שהיא חלק מהמחלקה האורולוגית. אני ממליצה לך לבקש מרופא המשפחה הפניה לשם ליעוץ. תרגיש טוב ובהצלחה!

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות