ילדה בת 15 ללא מחזור

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

22/12/2012 | 15:33 | מאת: אנה נחשון

עשינו בדיקת אולטרסאונד ןיש ממצא קטן 20 על 7 ממ שלא מוגדר כרחם ( " יתכן רחם קטן") איזה בדיקה יכולה לברר ביותר מדויק במה מדובר? ואם יש רחם? לאיזה מומכים לפנות. אמא מודאגת -אנה

28/12/2012 | 10:32 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

לאנה נחשון, אמא מודאגת שלום רב, התשובה שאת מתארת לא מוסרת מספיק מידע אך מהמידע הקיים בהודעתך יש להגיע לבדיקה גם אצל מומחה באנדוקרינולוגיה ילדים וגם אצל מומחה בגניקולוגיה המומחה ברפואת נערות לשם ברור בהקדם. ניתן לפנות למרפאת נערות משולבת באסף הרופא, שבאותו יום יש הערכה גם של אנדוקרינולוגית ילדים וגם של גניקולוגית נערות. 08-9779151 לקביעת תור פקס 08-9779156

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות