האם אני בהריון..????

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

03/12/2012 | 00:37 | מאת: דחוף

אני בת 17 ואתמול (יום שבת) קיימתי יחסי מין עם חבר שלי, השתמשנו בקונדום..אבל משום מה היה לו חשש שהוא נקרע..בדקנו את העניין ולא ראינו שום סימן לחור כל שהוא..אבל בכל זאת יצא נוזל מאיזור כל שהוא ואני לא יודעת אם אני צריכה לקחת פוסטינור... בנוסף, לקחתי כבר פוסטינור פעם אחת...האם אחרי פעמיים יש פגיעה כל שהיא? ואם כן מהיא?

04/12/2012 | 16:51 | מאת: שושה

יש גלולה שקוראים לה נורלבו שהיא בדיוק אותו דבר רק שהיא עולה חצי במחיר, חבל... עכשיו בנוגע למה ששאלת אם הייתה לך תאונה ואין ברירה אז תיקחי. אבל אל תהפכי את זה להרגל כי זאת גלולה למקרי חירום וזה ממש לא פיתרון להתחיל לקחת אותה כל הזמן. אולי את צריכה לקחת גלולות?

05/12/2012 | 02:26 | מאת: דחווף

צריך מרשם רופא בשביל זה? ובשביל מה הגלולה מיועדת..? יש לי גן כאבים במהלך השתן ובגלל זה הוא גם לא כל כך יוצא.. האם זה יעזור?

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות