בעיות חזה

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

19/03/2016 | 15:48 | מאת: הילה בת 15

היו לי פעם חזה די שמן כזה וקטן וקופץ ואז שמתי חזיות קטנות לבית ספר ואז הוא השתנה לשטוח וקטנציק רק התרחב קצת כמו של הסבתות מה לעשות אני מפחדת שהוא לא יתפתח?תודה ושבת שלום

22/03/2016 | 19:02 | מאת: ד"ר אנה פדואה

שלום הילה, מבנה החזה משתנה עם ההתבגרות. קרוב לוודאי שהשינוי שקרה אצלך לא קשור לחזיות ששמת אלא היה קורה בכל מקרה. עוד צפויים שינויים לפנייך כי את עדיין גדלה ומשתנה. אם אין עוות משמעותי וא הבדל ממש גדול בגודל בין שני הצדדים, אני לא רואה סיבה לדאוג. שימי חזיות שנוחות לך וגורמות לך להרגיש בנח. חכי עד גיל 18 ואם עדיין תרגישי שמשהו לא כשורה אז כדאי לפנות למומחה לכירורגיה פלסטית להתייעצות. בהצלחה.

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות